Så enkelt

20 juli 2006

Jag har fattat nu! Det är så självklart och vattentätt alltihopa...

Du vill ha sex - så du försöker komma på nåt häftigt att håva in henne eller honom med. Det blir så klart bara fel o pinigt. Du blir bara ihågkommen som fjanten, och förvisso är du inte ensam om det, men ändå... Det gör ju lite ont varje gång.

Men det är slut på det nu. Här är balsam på dina kåta sår: Pussas och fråga snällt! Det är allt som behövs. Funkar alltid. Kom ihåg var du hörde det först!


Halstablett

8 maj 2006

Jag läste i en bok på bibblan att om du har en halstablett i munnen när du munsexar så känns det ännu bättre. Trodde att det kanske skulle kunna svida på blygdläpparna och på klittan men nää - oj, vikken skön känsla, uhuuuh! Bara att blåsa på fittan med en Fisherma's Friend i munnen gjorde det extra härligt tydligen... (Jag litar på vad hon sa.)


Klittslick

Fenicia, 19 april 2006

Min storebrorrsa skar ut lite ur en bifftomat för att träna på att slicka fitta. Han delade den, sen lät han en liten bit av det lite hårdare som växer innanför blasten liksom vara kvar, resten av mitten gröpte han ur, bara lite så att han fick en skåra i tomaten med den lilla "klittan" hängandes överst. Så kunde han träna upp hastigheten och rörelserna med tungan!

Tycker du vi har ett skumt förhållande för att vi snackar om sånt?

Vi gör det i allafall inte med varannra! Puss!