Strålande recensioner!

Göteborgsposten

Jenny Högström

För sprängkåta är de på ett sätt som jag hellre vill kalla mänskligt. Och med kåtheten som underliggande tema har Möller komponerat sjutton korta, snärtiga och samtidigt helt skruvade och underbart fantasmatiska knullnoveller.

[...]

Homo, hetero, whatever - jag blir helt enkelt skitglad av detta.

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=425&a=273389

Nöjesguiden

Piotr Marciniak

En av novellerna handlar om svarta råskinn i ett Los Angeles-getto som röker gräs, slåss och hälsar på varandra med ett fast handslag och en halv kram där deras högra axlar möts snabbt. Poängen är att de är gay. Berättelsen är den mest originella kärlekshistoria jag någonsin tagit del av, förutom filmen Brokeback Mountain och novellen den bygger på.

[...]

Med andra ord: tillåt mig att presentera Sveriges svar på Charles Bukowski.

http://www.nojesguiden.se/article.asp?aID=12637

bokrecension.se

Sara Svensson (betyg 5 av 5)

Många av novellerna är vardagligt realistiska och det är faktiskt uppfriskande eftersom porr oftast är förenklad och förljugen, erotik är romantiserad och töntig. Han har lyckats göra något eget av formatet. Min favorit är "Alla kommer" som beskriver ett gäng kåta tonåringar när de försöker ha gruppsex. Det är väl en vanlig våt dröm men i Möllers händer blir allt så ledsamt och komplicerat på ett slående trovärdigt sätt. Det är fullt av känslor och sorgset vackert. Sorgsen och vacker porr...

Kajsa (betyg 5 av 5)

Han tar upp saker som är förbjudna, så väldigt förbjudna så jag inte ens tänker nämna dem. Men det är ändå lixom okej. För det blir bra. Jättebra, oväntat å framförallt annorlunda!

http://www.bokrecension.se/9197358665

Dagens ETC

Andreas Gustavsson

Tilltalet är ungt, trovärdigt och absolut ändamålsenligt för den läsare som vill hitta något levande på andra sidan porrgraven och fjärran från sexualupplysningens lustmördare och fiktionens annars tvingande förvntningar. Möller har skrivit en befriande bok. Kåt, gullig, desperat, snuskig, öm, dråplig, osäker, förälskad, hårdhänt, trevande...

Stockholm City -- Veckans t-banebok

Mattias Bergman

"Skulle kunna röra dej" riktar sig till unga vuxna men de hmmm... mycket explicita sexnovellerna funkar lika bra på vuxna vuxna. Ett bra jobb i en svår genre som kan sätta fart på pendelturen mellan vårvinter och Fridhemsplan.

Arbetarbladet

Petter Bengtsson

Karaktärerna reduceras till sexualiserade robotar utan fler egenskaper än stark sexdrift, bred skånska och hård attityd.

Smålandsposten

Matilda Jäghagen

Målande språk, vulgära dialoger och ungdomlig prägel till trots är den både lätt att ta sig igenom men även lätt att lägga ifrån sig. Variationen på novellerna är stor, vissa är riktigt fängslande och följs åt av en instinktivt instämmande nick, medan andra glöms i takt med att titeln på nästa etsas fast. Så fyll ut hälften, radera resten och jag ger den till mina framtida tonårsbarn.

http://www.smp.se/article.php?args=650869,183;238;0;0